Buurvrouw komt klaar sex 30 euro

buurvrouw komt klaar sex 30 euro

Ging zitten op de stoel zo kon ik fleur goed zien, zij was stuk jongen dan arie. Even groot als mijn, maar dat kwam door de hoge hakken die ze droog, mooie kousen vrij kort rokje laag uitgesneden topje, kreeg er bijna een erectie van. Na tijdje van slap geklets ben ik weer terug naar boven gegaan, kreeg het beeld toch niet uit me hoofd van me nieuwe buur vrouw.

Op een gegeven moment hoorde ik dat ze weg gingen, mijn kamer is aan de voorkant dus kon ik nog een glimp van fleur opvangen. Terwijl ik door de lamelle stond te kijken draaide de buurvrouw zich om en keek me richting op, of ze wist dat ik zou kijken.

De volgende dag werd ik wakker met een flinke paal in me broek, en dacht gelijk weer aan fleur, opeens hoorde in me moeder roepen dat ik moest opschieten, dat ik zo naar school moest me snel aangekleed, liep naar beneden at snel wat en ging via de garage naar buiten op de fiets, net dat ie wou weg rijden deed fleur net de deur open in haar zeer korte ochtendjas om de krant te pakken en riep hoi Johan zin in school.

Ik riep natuurlijk en stapte snel op en fietsen weg. Na een aantal weken kwam ik thuis van school, stapte van me fiets af en de voordeur van de buren ging open het was fleur, en riep Johan heb je een momentje.

Natuurlijk riep ik even me fiets weg zetten, liep terug naar voren en fleur stond er nog, ik zij wat is er, je moeder zeg dat je nog al wat weet van pc, zou je even kunnen helpen hij doet niks.

Ik zij is goed liep achter fleur aan had goed zicht op haar lichaam, ze had weer vrij kort rokje aan zag ik het nu goed heeft ze ook kousen aan kon het niet goed zien, maar haar benen zagen er heerlijk uit, met de pumps aan. We moeten even naar boven hoor daar staat de pc, is goed zij ik nog. Ze liep de trap op en daar kreeg ik nu helemaal een goed zicht op alles ze had inderdaad kousen aan je zag het bijna niet zo dun moeten ze geweest zijn.

Op het achter kamertje stond de pc, wat is het probleem vroeg ik nog ga maar zitten dan zie je het wel. Zat achter de pc en fleur stond nu achter me ze rook heerlijk, keek op het beeld en zag al gelijk wat het probleem was, maar deed net of het vrij lastig was zo kon ik nog even genieten van me buurvrouw.

Ineens zij ze heb je dorst, nauw ik lust wel wat dan ga ik het wel eventjes voor je halen zo terug, dat bood mijn de gelegenheid om eens rond te kijken, hoorde fleur beneden lopen dus liep naar de slaap kamer van fleur om te kijken hoe die was, zag er mooi uit wat op viel dat de kast deur open stond, moest wel op letten dat fleur niet ineens boven stond maar hoorde de hakjes nog tikken.

Ging voor de kast staan en zag wel 30 paar verschilden pumps en laarzen staan allemaal met vrij hoge hakken, dacht een lief hebster keek nog veder hoorde fleur nog beneden lopen. Zag veel korte rokjes hangen, en mooie blouse. Onder in de kast zaten twee laden opende de eerste en lag vol met lingerie, deed deze dicht en opende de tweede yes dacht ik een hele la vol met kousen en panty’s, vind het ontzetten geil als een dame dat draagt, weet niet hoe dat gekomen is vind het heel mooie.

Sprinten terug naar de pc en deed net of ik druk bezig was en na paar minuutjes kwam fleur terug met glas cola en weet je al wat het is vroeg ze, riep ja hoor is zo opgelost.

Na 10 minuutjes deed alles het weer, probeer maar stond op en fleur ging zitten nu had ik mooi zicht op hoor borsten, fleur stond op en gaf me een zoen op me wang dank je wel ben er al even mee bezig.

Vroeg aan fleur mag ik eventjes je wc gebruiken de cola moet er al weer uit, natuurlijk zij ze gebruik hier de van boven maar in de douche. Liep naar de douche toe, deed de deur dicht, dat lucht even op. Toen ik wou weg lopen zag ik de was mand staan, zouden daar misschien daar mooie kousen van haar in liggen deed hem open en jaar hoor boven op lag een mooie zwarte panty van haar liggen, pakte het op en rook er aan, wat rook ze heerlijk kreeg er gelijk een flinke paal in me broek, wat voelde dat heerlijk aan de panty, zo zacht tot ik bij het kruis gedeelte kwam wat zag ik nu leek wel of het wit was, rook er aan en dacht ze draagt panty”s zonder slip er onder, me lul knapte in me spijkerbroek zo geille gedachte kreeg ik, haalde hem er maar uit en ging zachtjes met de panty er over heen, voelde zo goed en kwam gelijk klaar met dikke stralen spoot het er uit over de panty, shit dacht ik wat heb ik gedaan.

Pakte snel wat wc papier en poesten er zo veel van weg, legde de panty netjes terug in de was mand en hopen dat ze het niet opval. Liep naar benden toe met best rood hoofd, kom gezellig nog eventjes zitten kunnen we nog wat kletsen verveel me klein beetje. Ging zitten natuurlijk recht tegen over haar het beste uitzicht. Waarom verveel je eigen dan vroeg ik zo, ken hier weinig mensen ken de stad ook nog niet en arie werkt veel en is weinig thuis.

Dacht dit is mijn kans om dicht fleur te zijn, moet ik je de stad laten zien flapte ik eruit. Ja riep ze gelijk dat is nu eens aardig van je wanneer doen we dat, morgen middag ben vroeg uit school lijk je dat wat, afgesproken zij ze. Heb jij geen vriedinnetje vroeg ze nog, nee riep ik allemaal vreemde meiden in de klas, das niks voor mijn, dronk me laatste slokje cola op, Stond op en fleur ook.

Binnen aangekomen riep me moeder of het nog gelukt was met de buurvrouw, riep ja hoor en liep door naar me kamer. De volgende dag op school duurde heel lang had maar 4 uurtjes les leken er wel 10 de tijd ging niet snel. Toen de laatste bel ging rede ik bijna naar buiten pakte mijn fiets en reed zo snel als ik kon naar huis toen. Bijna thuis werd ik in gehaalt door een auto, keek om het was fleur deed raampje open en riep heb je er zin in, natuurlijk riep ik.

We reden allebei de oprit op ik stapt van de fiets af en fleur stapte uit de auto, en keek haar aan ze had een mooie zwart rokje aan zwart kousen en witte pumps en truitje aan. Ineens riep fleur heb ik wat van je aan, stond namelijk te staren naar haar, ehu nee hoor je ziet er zo netjes uit riepen ik nog zo gauw.

Ga me eventjes snel verkleden en kom je wel halen, is goed hoor. Kwartiertje later ging de deur ben, deed open en ja hoor daar stond fleur mooie bauw blouse, wit rokje en blauwe hoge pumps, keek haar aan en zij niks, is het niet goed wat ik draag, ehu ja hoor is heel mooie stotterde ik nog. Kom gaan we wel met de auto fietsen doe ik niet, stapte samen in de auto waar gaan we hen vroeg ze wat wil je doen zij ik nog tegen haar. Zijn hier ook winkels in de buurt, heb zin in te shoppen.

Oke dan gaan we naar de stad toe, bij het centrum aangekomen parkeren we de auto Liepen richting de winkels toe, fleur keek me aan en gaf me een arm kom ze zij fleur vandaag ben je me vriendje en trok me naar haar toe. Arm en arm liepen we door de winkelstraat heen veel mensen keken ons aan, maar fleur was dat wel gewend aangezien ze altijd korte kleding droeg. Opgegeven moment zij fleur hier wil ik naar binnen, en dameskleding winkel, vind je vast niet erg, heel eventjes, keek me aan met hele lieve puppy’s oogjes.

Oke zij ik nog, samen liepen we naar binnen was er gelukig niet druk, zag de verkoopster al naar ons kijken, wat zoek je vroeg ik nog ze keek me aan en fluisterde in me oor paar nieuwe zwarte panty’s, me ander zijn beetje plakkerig geworden. Kreeg me daar een rood hoofd, en ze keek me aan, weet wel wat je gedaan heb is niet erg je bent jong en vol me hormonen en zonder wat te zeggen kusten ze me vol op me mond, wist niet wat ik moest doen, stond er en beetje bevroren bij.

Heb je nog nooit een meisje gezoend vroeg fleur, nee schudde ik. We moeten gewoon wat meer oefenen tot je het wat beter kan, wist niks te zeggen vond alles goed op dit moment. Kom zijn fleur, en trok me mee naar het rek waar alle kousen en panty’s stonden, welke gaan we meenemen, ik zij geen idee wat is wat. Hoe lagen het nummer op de verpakking hoe dunner de panty is. Fleur pakken drie verschillende doosjes, kom we gaan afrekenen, bij de kassa stond een al wat ouder dame achter keek ons maar raar aan.

Das dan 41 euro, wat zoveel zij ik zachtjes fleur betaalde netjes alles werd in en zakje gedaan en we vertrokken uit de winkel, kost dat zoveel vroeg ik aan fleur, yep kwaliteit kost geld. De panty die jij zo nodig moest volspuiten kosten wel 30 euro, was gelijk stil, wil het wel vergoeden als we thuis zijn. Nee riep fleur is niet nodig, wel aardig van je maar ik heb er genoeg.

En vanaf nu doe jij alles wat ik wil anders vertel ik het tegen je moeder, ik keek fleur aan ze had een big smile op haar gezicht. En nu gaan we veder met winkelen, liepen al wat winkels voorbij en hier gaan we naar binnen mijn favoriete winkel zijn fleur, in de etalage stonden van die pas poppen met korte rokjes en strakke jurkjes. Binnen aangekomen liep fleur gelijk naar een verkoopster toe die strakke jurkjes uit de etalage waar hangen die, ze wees naar een rek toe, dank je wel zij fleur heel vriendelijk.

Fleur was tussen de jurkjes aan het kijken naar de juiste maat, welke maat heb je vroeg ik dan help mee, fleur keek me aan dat vraag je niet aan een dame wat voor maat ze heeft.

Maar ik heb het al gevonden welke kleur vind je mooier de witte of de rode, haalde me schouders op vond ze allebei wel mooie, aan jou heb ik ook niks, kom we gaan ze passen. Waar zijn de pashokjes riep fleur best hard op, de verkoopster wees naar achter in de winkel, daar aangekomen liep fleur helemaal naar het laatste pashokje toe was 1 van de grootste hokjes, en stapte naar binnen kom je nog of blijf je buiten staan ze pakte mijn hand en trok me naar binnen en deed de deur dicht, kreeg gelijk een rood hoofd er van.

Zo zijn fleur ik heb geen zin om 1 van me nagels te breken dus jij mag me nu uitkleden, keek fleur aan, of moet je ergenst nog aan herringen, je bent nu helemaal van mijn. Kom op wil het jurkje passen, maak me blouse maar los, met bevende handen maakt ik de knoopjes 1 voor 1 los en trok haar blouse uit nu stond mijn buurvrouw in zeer mooie bh nog tegen over mijn, werd steeds roder, nu mijn rokje aan de zij kant zit de sluiting.

Deed het uitraad heel voorzichtig en de rok viel op haar pumps nu kon ik haar mooie lichaam heel goed zijn het enige wat ze nog aan had was vrij klein bhtje en een string, en bevalt het wat je ziet ja hoor knikte ik, nog nooit een naakte vrouw gezien, niet van zo dicht bij en zo mooie.

Onder tussen had ik een flinke paal gekregen in me broek, deed er bijna zeer van. Wil eerst de witte passen, pakte het jurkje van de hanger hoe gaat ie aan zag nergens een rits of knopen, over mijn hoofd, voorzichtig lied ik het jurkje zaken over haar hoofd en trok het naar beneden, het jurkje was aan de strakke kant maar dat hoorde zo, eventjes terug zijn fleur, dat gaat niet me bh aan. Doe me bh ook maar uit, slikte eventjes en fleur draaide haar om zodat ik bij de sluiting kon. Had hem vrij snel los, en fleur gaf hem aan mijn keek nu recht op hoor borsten, moest oppassen dat ik niet spontaan klaar kwam, zijn ze mooie ja heel mooie stotterde ik.

Kom maar nu met het jurkje, poging twee. Zit heerlijk geef met het tasje eens aan met de kousen, gaf netjes het tasje aan en fleur pakte 1 van de kousen er uit die we net gekocht hadden, deze riep ze.

Maak die eens open voor me deed het vrij voorzichtig, waren witte kousen. Je weet dat je er voorzichtig mee moet doen, steekje hand er voorzichtig in tot je benenden bent, zo gezegt zo gedaan en kom nu achter me staan, deed haar pump uit en nu laat je zo me voet er in geleiden, voelde nu pas hoe zacht fleur was haar benen waren echt zacht.

Haar voet zat er nu in en nu voorzichtig op trekken me hand gleed lang heel haar been tot ik vrij bij haar slipje was, goed gedaan slaafje van je nu de andere. Daarna trok ze allebei haar pumps weer aan, en stapte eventjes uit het pashokje en liep een kleinstukje, ja hoor zit heerlijk en staat me ook nog goed. Fleur zag net dat ik me lul aan het goed leggen was deed zo zeer, kom kleden we me weer om en stapten samen weer het pashokje in. Fleur stapte naar me toe en legde haar hand precies op mijn kruis, zo dat sta strakjes, maak je broek los, keek haar heel verbaast aan, schiet je nog op maakte mijn broek los en deed hem naar beneden je onderbroek ook.

Daar stond ik dan met flinke paal in een pas hokje met de buurvrouw, ze keek me aan dat is en mooie stukje gereedschap, heb ik dat nu gedaan, knikte van ja moet de buurvrouw je daar eventjes van af helpen hoe bedoel je, de deed de vinger voor de mond en zijn sttttttttt. Ze ging op de knieën zitten en pakte met 1 hand me lul vast, niet slecht voor een jonge van jou leeftijd, ze liet heb paar keer door de vingers glijden, is dit je eerste keer dat iemand anders hem beet pak dan je zelf, ja zij ik heel nerveus.

Zucht paar keer flink, trek je broek maar op, moeten wel beetje opschieten, anders krijg de verkoopster nog rare ideeën. Ze trok snel haar jurkje uit, en trok haar rok op en deed haar blouse aan, riep je vergeet wat, nee ga lekker zonder bh lopen.

Binnen 4 min stonden we buiten het pas hokje, je heb je kousen nog aan, geef niet zitten wel lekker en passen wel bij dit outfit. Bij de kassa aangekomen rekende ze af en liepen naar buiten.

Nu gaan we wat drinken weet je nog een leuk plekje hier in de buurt, ja veder op zit een cafeetje. Ze heet Jessie en leuke vrouw.

Wel erg groot ik denk ongeveer een centimeter of tien kleiner dan mij. Toen even groot als haar vriend. Voor haar lengte is ze stevig niet te dik en zeker niet te dun.

Mooi borsten althans hoe dat in haar kleding zit. Ze heeft halflang rood haar en groene ogen. Zij en haar vriend leven niet samen en bij elk bezoek gaat hij altijd naar zijn huis terug. Op mooie lente en zomerdagen als ik op mijn balkon zit en zij ramen of deuren heeft opstaan. Hoor ik hen vaak praten vooral over dat hij nog steeds geen seks met haar heeft gehad. Haar excuus daarvoor is dat zij er nog niet klaar voor is en zich meer op geestelijk vlak wil binden.

Waarbij hij vaak ruziënd en erg boos vertrekt. Zo ook weer twee weken geleden het was een mooie lente dag. Na veel geruzie van beiden verliet hij haar, alleen deze keer heeft hij het uitgemaakt. Psychisch was Jessie een wrak vergat simpele boodschappen. Omdat wij het aardig goed met elkaar konden vinden kwam ze vaak langs om dingen te lenen die zij was vergeten. Sinds de housewarmingparty en daarna viel het mij steeds meer op dat Jessie nooit een broek of zo aan heeft.

Altijd draagt zij rokken in de winter lange zomers wel wat korter maar nooit tot boven haar knieën. Vaak krijg ik de geleende boodschappen niet terug wat mij niet zo heel veel uitmaakt kan het missen. Ook deze vrijdagavond rond een uur of zeven gaat bij de bel wanneer ik opendoe staat Jessie daar weer. Ineens bedenk ik dat dit wel een kans is om haar veel beter te leren kennen.

Ik weet al dat zij op een kantoor werkt en dat zij 25 jaar oud is maar verder is het nog niet gekomen. Dus ik reageer lief “weet je wat kom binnen dan drinken we hier een bakkie koffie mits jij dat wilt natuurlijk Jessie? Heel even twijfelt ze maar gaat toch overstag en zegt vragend “oké maar alleen koffie oké? Waarop ik weer lief reageer “natuurlijk, alleen koffie en een koekje?

Ze glimlacht knikt instemmend waarna ik richting de keuken loop, Jessie binnenkomt en de deur achter zich dichtdoet. Mijn dan even vergezeld in de keuken terwijl ik mijn koffiezetapparaat vul met water en koffie die dan aanzet. Waarna ik twee mokken uit een kast pak die bij het koffiezetapparaat neerzet.

Uit een ander kastje pak ik de koektrommel en suikerpot deze breng ik naar de woonkamer daar op de salontafel zet. Weer terug in de keuken pak ik ook twee theelepeltjes uit mijn besteklade doe die in de mokken. Uit de koelkast pak ik het flesje koffiemelk breng die ook naar de woonkamer toe. Een minuut of vijf later kunnen we onze eerste mokken vullen met koffie. Waarna ik één mok aan Jessie geef en de andere zelf pak dan lopen we naar de woonkamer toe. Daar gaat Jessie op de bank zitten ik ook maar wel op een gepaste afstand.

We zetten onze mokken even neer op de salontafel waar we beiden koffiemelk en suiker in onze koffie doen en roeren die dan. Pak dan de koektrommel open die en bied Jessie een koekje aan. Ze neemt er één pakt haar mok op neemt een hapje uit haar koekje. Ik pak ook een koekje pak zet de koektrommel neer en pak dan ook mijn mok op. Ik neem eerst een slok van mijn koffie en dan neem ik een hap van mijn koekje.

De koekjes die we hebben zijn snel op, de koffie in onze mokken minder snel. Wanneer de mokken leeg zijn zegt ze “bedankt voor de koffie, ik denk dat ik maar weer eens ga”. Waarop een beetje teleurgesteld zeg “laat jij mij achter met een bijna volle koffiepot als ik die alleen moet opdrinken slaap ik vannacht”. Ze kijkt mij een beetje verbaasd aan waarop ik dan zeg “laten we die samen op maken, het is zonde dat allemaal weg te moeten gooien”.

Ze voelt zich ook wel een beetje schuldig en zegt dan “oké maar als de koffie op is vertrek ik weer hoor”. Ik knip respectvol sta op haal de koffiepot op schenk onze mokken nog een keer vol. Nadat zeg ik “er zitten nog twee mokken in de pot” breng de pot weer weg. Wanneer ik weer terug kom heeft zij alweer een koekje gepakt en bied het ook aan mij aan en pak er eentje. We kletsen over van alles, haar interesses zijn eigenlijk in alles.

Ik kom erachter dat zij een half jaartje voor mij hier is komen wonen. Een maandje voordat ik hier kwam wonen een relatie met haar ex kreeg. Wanneer ze dat verteld laat ze wel een traantje lopen voor haar een gevoelig onderwerp. Onze mokken zijn ook weer leeg en haal de koffiepot weer op vul onze mokken weer.

Waarop zij zegt “na deze zal ik weer gaan”. Ik knik rustig en we kletsen weer lekker verder. We hebben het reuze gezellig met elkaar voor mij lijkt het wel dat ik en Jessie al jaren heel goede vrienden zijn. Wanneer zij haar laatste slok heeft genomen en die heeft doorgeslikt.

Zegt ze “nou, dan zal ik maar weer gaan, kan jij ook weer verder met jou leven en dingen die je wilt doen”. Waarop ik reageer “ach blijf nog heb vanavond toch geen plannen en we hebben het erg gezellig zo, of heb jij plannen voor vanavond? Ik sta dan op pak de mokken op breng die weg waarna de suiker, koffiemelk en de koektrommel.

Vanuit de keuken vraag ik “wat wil je drinken Jessie? Waarop zij vraagt “heb je ook wijn? Ik reageer “ja, rode of witte”. Ze antwoord “doe maar rode”. Ik pak een een fles rode wijn en een wijnglas breng deze naar haar toe. Loop dan weer even weg haal voor mij een biertje op.

Weer in de woonkamer heeft zij al een glas ingeschonken. Als ik ook weer zit toasten we op onze vriendschap. Weer kletsen we erg gezellig met elkaar de wijn en bier vloeien in overvloed. Wanneer de fles wijn leeg is haal ik een nieuwe voor haar op en voor mij het zoveelste biertje.

We zijn al aardig aangeschoten als het gespreksstof toch richting seks gaat. Waarbij ik merk dat Jessie daardoor erg gesloten en gespannen reageert en word. Als ik dan opeens zeg “mijn grootste geheim op dat gebied is, dat ik biseksueel ben”. Waarop zij meer ontspant en zegt “dat is toch niet een heel groot probleem”. Ze kijkt nu begrijpend, staat dan op zegt “ik moet even naar het toilet”. Waarop ik antwoord “je weet de weg” en zij loopt weg.

Wanneer ze weer terugkomt en weer op de bank zit merk ik na wat ik heb gezegd over dat ik biseksueel ben zij wel veel opener word. Ze vraagt nieuwsgierig en onderzoekend “wat vind jij dan als een vrouw een piemel heeft in plaats van een heerlijk poesje? Ze begint een heel stuk blijer en ontspannen te kijken en zegt toch nog wel voorzichtig “wat nou als ik zeg dat er nu eentje bij jou hier op de bank zit”.

Waarop zij zegt “het is jou toch wel opgevallen dat ik altijd rokken draag, dat is omdat ik geen poesje heb maar een echt werkende piemel met ballen”. Waarop ik weer nieuwsgierig zeg “eerst zien dan geloven”. De alcohol in ons zorgt ervoor dat zij verder durft te gaan. Jessie gaat staan doet dan haar rok uit waaronder ik een normale onderbroek zie verschijnen. Maar in die onderbroek zie ik nu al duidelijk een bobbel wat lijkt op een piemel.

Jessie ziet mij heel aandachtig daarna kijken en trekt dan ook haar onderbroek uit. Er komt een mooie half stijve piemel met een prachtige zak gevuld met ballen te voorschijn. Waarop ik reageer “wow, wat is die mooi Jessie, kom eens hier dan kan ik die nog veel beter bekijken. Ze komt nu totaal ontspannen naar mij toe blijft dan voor mij staan en kijkt mij nieuwsgierig aan. Ik kom naar voren kijk nu van heel dichtbij naar haar mooie half stijve piemel.

Waarna ik even erg tevreden in haar ogen kijk en zij nu heel ontspannen en ondeugend terug kijkt. Ga met één hand naar die mooie half stijve piemel toe wrijf er eerst overheen. Jessie laat een zucht van opluchting uit haar komen. Mijn strelende hand zorgt natuurlijk voor een reactie van haar piemel die daardoor lekker begint te groeien. Wanneer haar piemel voor driekwart hard is pak ik hem vast begint trekkende bewegingen te maken.

Opgelucht en genietend zucht Jessie wanneer ik weer eens omhoog kijk zie ik dat zij haar ogen heeft gesloten. Haar piemel groeit sneller in mijn trekkende hand. Wanneer ik met mijn andere hand haar ballen vastpak en ze lekker masseer komt er een mooie druppel voorvocht uit haar eikel te voorschijn. Ik kom nu ook met mijn hoofd naar haar piemel toe. Steek mijn tong uit en likt de druppel van haar eikel en hoor Jessie zuchten van genot.

Voor mij een teken verder te gaan stop met trekken ga met die hand naar het begin van haar piemel. Daar houd ik hem goed vast en laat haar eikel mijn mond inkomen. Lekker zuig en lik ik aan die mooie eikel wel merk ik dat haar piemel wat kleiner en dunner is dan mijn pik. Deze knelt nu aardig in mijn broek. Steeds verder neem ik de piemel van Jessie in mijn mond zij pakt met beide handen mijn hoofd vast. Wanneer zij mij in mijn mond wil beginnen te neuken laat ik haar piemel en ballen los.

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat iemand mij in mijn mond neukte. Eigenlijk was dat maar één ook die persoon had een mooie grote piemel en heeft mij geleerd hoe ik ervan kon genieten. Ook nu verdwijnt de piemel van Jessie helemaal in mijn mond en voel haar ballen tegen mijn kin aankomen. Wanneer zij merkt en nu ook ziet dat haar piemel helemaal in mijn mond gaat begint zij mij heerlijk te neuken. Oh wat word ik hier heerlijk door haar gebruikt en wil heel graag dat zij klaarkomt in mijn mond.

Jessie stoot wilder in mijn mond zoals zij dat nu doet wil ze ook graag klaarkomen. Wat ook na enkele minuten gebeurt ze druk dan haar piemel diep in mijn mond. Zij spuit enkele stralen direct mijn slokdarm in waarna zij haar piemel tot haar eikel terugtrekt. De rest van haar zaad lekker in mijn mond spuit en haar heerlijke goed proef doorslik en dan de laatste beetjes uit haar piemel zuig. Waarna haar eikel uit mijn mond floept zie haar piemel verslappen. Geil kijk ik omhoog Jessie kijkt erg voldaan en geil terug.

Zij gaat dan op haar knieën voor mij zitten kijkt enorm verlangend naar de bult in mijn broek. Haar handen komen naar mijn riem die zij erg handig openmaakt. Waarna zij mijn broekknoop en rits ook heel behendig losmaakt. Ik kom even iets omhoog waarbij Jessie weer heel behendig mijn korte broek en onderbroek tot mijn enkels trekt.

Mijn piemel schiet en geniet van de vrijheid zie Jessie geil verlangend naar mijn stijve piemel kijken. Dat duurt niet heel lang ze komt naar voren en begint mij nu geweldig te pijpen. Ze heeft ook geen moeite om mijn pik helemaal in haar mond te krijgen. Ze doet het erg zalig, elke keer als alleen nog mijn eikel in haar mond zit kijkt zij mij geil en lief aan. Omdat ik ook al een tijd geen seks heb gehad en ook dat Jessie ook erg goed pijpt duurt het bij mij ook niet lang.

Ik kom enorm zalig klaar en spuit de mond van Jessie vol zij heeft er geen moeite mee proeft en slikt alles door. Tot de laatste druppel zuigt zij mijn pik leeg waarna zij mijn verslappende piemel uit haar mond laat komen. Ze komt omhoog haar gezicht komt naar de mijne en we beginnen lekker innig te tongzoenen. Wanneer we stoppen met zoenen gaat Jessie naast mij zitten. Nu kijkt zij mij erg verliefd aan en zegt “had zeker niet van jou verwacht dat jij zo open kon zijn, bij jou kan ik gewoon lekker mijzelf zijn”.

Ik glimlach trots en reageer dan “dankjewel, had dit totaal niet verwacht dat jij een prachtige shemale bent”. Jessie glimlacht en zegt ondeugend “vooral vanavond zeker hè Bas”.

Ze wacht niet eens op mijn antwoord begint haar bloesje los te maken die dan uitgaat. Daarna maakt zij behendig haar bh los trekt die ook uit waarna zij zegt “zo, nu jij ook de rest van jou kleding uit, dan zullen we vanavond nog meer beleven”.

Ik heb alleen nog maar een t-shirt aan die ik dan snel uit doe.

.

Rijpe ervaren vrouwen           Amateur meiden willen seks           Geile vrouwen willen neuken! Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Daag mannen Hi jij daar leuke man Ik ben roxy een leuke, jonge, speelse dame met een ondeugend randje.

Ik geniet erg intense van de sex vandaar dat ik besloten heb om dit vaker te doen, Lekker stout zijn en daten. De spanning die dit met zich meebrengt wind me enorm op. Geile sex met een vreemde man, jouw handen die mij betasten over Wie heeft er vandaag zin lekker alles zonder condoom Hoi ik ben geen Knappe vrouw maar wel altijd geil ik ben zelf niet zo groot en heb een lekker kaal kutje die eens goed geneukt wil worden ik ben 43 jaar en een strak kutje ik doe niet aan anaal en zoenen doe ik niet en niet klaar komen in me mond ik hou van pijpen en dat je me vingert en beft ik doe alles zonder condoom ik ben altijd schoon en dat verwacht ik ook van jou ik wil wel dat me vriend er gewoon mee kijkt via een cam dus hij zit Geile Maxime hier Wil jij een geil avontuurtje met mij?

Ik ben een geile nederlandse meid van 28 en weet nu al van wanten. Ben jij die geile kerel die mij lekker van achter wil nemen? Hoi Mannen, Ik ben alycia een nederlandse meid 28 jaar jong en wil graag met jou een lekkere hete date beleven dus ben jij net zo geil als mij bel of app me dan snel en wie weet gaan wij samen naar een heerlijk hoogte punt ik doe alle normale dingen geen anaal en geen extreme dingen ik stel het op prijs als je discreet, verzorgd en hygiënisch bent.

Lul voor in me dikke kont gezocht z. Ik ben een dikke jongeman van Ik ben dol op anale sex en neuk mezelf regelmatig met een dildo in me kont. Ik zoek iemand die mij keihard, diep en zonder genade snoeihard in me dikke kont wil gaan neuken! Bind me eventueel vast en neuk me net zo lang, hard en diep als je wil.

Ik heb een fantasie voor rape sex fake met duidelijke afspraken en zoek iemand die mij stevig wil gaan aanpakken en neuken. Bind me vast, smeer je lul en Toch maar naar beneden gekomen zag ik eerst de buurman zitten best flinke kerel hij stond op en stelde ze eigen voor ben arie, ik schatte hem zo dik in de En in eens achter me hoorde ik een heel lief stemmetje, draaide me om en keek in de ogen van mijn nieuwe buurvrouw, hoi ik ben fleur je nieuwe buurvrouw.

Me mond viel open van de schoonheid schatte ze rond de 35 jaar c cup en een stel mooie benen er onder om u tegen te zeggen , stotterend zij ik ben Johan. Ging zitten op de stoel zo kon ik fleur goed zien, zij was stuk jongen dan arie. Even groot als mijn, maar dat kwam door de hoge hakken die ze droog, mooie kousen vrij kort rokje laag uitgesneden topje, kreeg er bijna een erectie van. Na tijdje van slap geklets ben ik weer terug naar boven gegaan, kreeg het beeld toch niet uit me hoofd van me nieuwe buur vrouw.

Op een gegeven moment hoorde ik dat ze weg gingen, mijn kamer is aan de voorkant dus kon ik nog een glimp van fleur opvangen. Terwijl ik door de lamelle stond te kijken draaide de buurvrouw zich om en keek me richting op, of ze wist dat ik zou kijken. De volgende dag werd ik wakker met een flinke paal in me broek, en dacht gelijk weer aan fleur, opeens hoorde in me moeder roepen dat ik moest opschieten, dat ik zo naar school moest me snel aangekleed, liep naar beneden at snel wat en ging via de garage naar buiten op de fiets, net dat ie wou weg rijden deed fleur net de deur open in haar zeer korte ochtendjas om de krant te pakken en riep hoi Johan zin in school.

Ik riep natuurlijk en stapte snel op en fietsen weg. Na een aantal weken kwam ik thuis van school, stapte van me fiets af en de voordeur van de buren ging open het was fleur, en riep Johan heb je een momentje.

Natuurlijk riep ik even me fiets weg zetten, liep terug naar voren en fleur stond er nog, ik zij wat is er, je moeder zeg dat je nog al wat weet van pc, zou je even kunnen helpen hij doet niks. Ik zij is goed liep achter fleur aan had goed zicht op haar lichaam, ze had weer vrij kort rokje aan zag ik het nu goed heeft ze ook kousen aan kon het niet goed zien, maar haar benen zagen er heerlijk uit, met de pumps aan.

We moeten even naar boven hoor daar staat de pc, is goed zij ik nog. Ze liep de trap op en daar kreeg ik nu helemaal een goed zicht op alles ze had inderdaad kousen aan je zag het bijna niet zo dun moeten ze geweest zijn.

Op het achter kamertje stond de pc, wat is het probleem vroeg ik nog ga maar zitten dan zie je het wel. Zat achter de pc en fleur stond nu achter me ze rook heerlijk, keek op het beeld en zag al gelijk wat het probleem was, maar deed net of het vrij lastig was zo kon ik nog even genieten van me buurvrouw.

Ineens zij ze heb je dorst, nauw ik lust wel wat dan ga ik het wel eventjes voor je halen zo terug, dat bood mijn de gelegenheid om eens rond te kijken, hoorde fleur beneden lopen dus liep naar de slaap kamer van fleur om te kijken hoe die was, zag er mooi uit wat op viel dat de kast deur open stond, moest wel op letten dat fleur niet ineens boven stond maar hoorde de hakjes nog tikken. Ging voor de kast staan en zag wel 30 paar verschilden pumps en laarzen staan allemaal met vrij hoge hakken, dacht een lief hebster keek nog veder hoorde fleur nog beneden lopen.

Zag veel korte rokjes hangen, en mooie blouse. Onder in de kast zaten twee laden opende de eerste en lag vol met lingerie, deed deze dicht en opende de tweede yes dacht ik een hele la vol met kousen en panty’s, vind het ontzetten geil als een dame dat draagt, weet niet hoe dat gekomen is vind het heel mooie. Sprinten terug naar de pc en deed net of ik druk bezig was en na paar minuutjes kwam fleur terug met glas cola en weet je al wat het is vroeg ze, riep ja hoor is zo opgelost. Na 10 minuutjes deed alles het weer, probeer maar stond op en fleur ging zitten nu had ik mooi zicht op hoor borsten, fleur stond op en gaf me een zoen op me wang dank je wel ben er al even mee bezig.

Vroeg aan fleur mag ik eventjes je wc gebruiken de cola moet er al weer uit, natuurlijk zij ze gebruik hier de van boven maar in de douche. Liep naar de douche toe, deed de deur dicht, dat lucht even op. Toen ik wou weg lopen zag ik de was mand staan, zouden daar misschien daar mooie kousen van haar in liggen deed hem open en jaar hoor boven op lag een mooie zwarte panty van haar liggen, pakte het op en rook er aan, wat rook ze heerlijk kreeg er gelijk een flinke paal in me broek, wat voelde dat heerlijk aan de panty, zo zacht tot ik bij het kruis gedeelte kwam wat zag ik nu leek wel of het wit was, rook er aan en dacht ze draagt panty”s zonder slip er onder, me lul knapte in me spijkerbroek zo geille gedachte kreeg ik, haalde hem er maar uit en ging zachtjes met de panty er over heen, voelde zo goed en kwam gelijk klaar met dikke stralen spoot het er uit over de panty, shit dacht ik wat heb ik gedaan.

Pakte snel wat wc papier en poesten er zo veel van weg, legde de panty netjes terug in de was mand en hopen dat ze het niet opval. Liep naar benden toe met best rood hoofd, kom gezellig nog eventjes zitten kunnen we nog wat kletsen verveel me klein beetje.

Ging zitten natuurlijk recht tegen over haar het beste uitzicht. Waarom verveel je eigen dan vroeg ik zo, ken hier weinig mensen ken de stad ook nog niet en arie werkt veel en is weinig thuis.

Dacht dit is mijn kans om dicht fleur te zijn, moet ik je de stad laten zien flapte ik eruit. Ja riep ze gelijk dat is nu eens aardig van je wanneer doen we dat, morgen middag ben vroeg uit school lijk je dat wat, afgesproken zij ze. Heb jij geen vriedinnetje vroeg ze nog, nee riep ik allemaal vreemde meiden in de klas, das niks voor mijn, dronk me laatste slokje cola op, Stond op en fleur ook. Binnen aangekomen riep me moeder of het nog gelukt was met de buurvrouw, riep ja hoor en liep door naar me kamer.

De volgende dag op school duurde heel lang had maar 4 uurtjes les leken er wel 10 de tijd ging niet snel. Toen de laatste bel ging rede ik bijna naar buiten pakte mijn fiets en reed zo snel als ik kon naar huis toen. Bijna thuis werd ik in gehaalt door een auto, keek om het was fleur deed raampje open en riep heb je er zin in, natuurlijk riep ik.

We reden allebei de oprit op ik stapt van de fiets af en fleur stapte uit de auto, en keek haar aan ze had een mooie zwart rokje aan zwart kousen en witte pumps en truitje aan. Ineens riep fleur heb ik wat van je aan, stond namelijk te staren naar haar, ehu nee hoor je ziet er zo netjes uit riepen ik nog zo gauw. Ga me eventjes snel verkleden en kom je wel halen, is goed hoor. Kwartiertje later ging de deur ben, deed open en ja hoor daar stond fleur mooie bauw blouse, wit rokje en blauwe hoge pumps, keek haar aan en zij niks, is het niet goed wat ik draag, ehu ja hoor is heel mooie stotterde ik nog.

Kom gaan we wel met de auto fietsen doe ik niet, stapte samen in de auto waar gaan we hen vroeg ze wat wil je doen zij ik nog tegen haar. Zijn hier ook winkels in de buurt, heb zin in te shoppen. Oke dan gaan we naar de stad toe, bij het centrum aangekomen parkeren we de auto Liepen richting de winkels toe, fleur keek me aan en gaf me een arm kom ze zij fleur vandaag ben je me vriendje en trok me naar haar toe.

Arm en arm liepen we door de winkelstraat heen veel mensen keken ons aan, maar fleur was dat wel gewend aangezien ze altijd korte kleding droeg. Opgegeven moment zij fleur hier wil ik naar binnen, en dameskleding winkel, vind je vast niet erg, heel eventjes, keek me aan met hele lieve puppy’s oogjes.

Oke zij ik nog, samen liepen we naar binnen was er gelukig niet druk, zag de verkoopster al naar ons kijken, wat zoek je vroeg ik nog ze keek me aan en fluisterde in me oor paar nieuwe zwarte panty’s, me ander zijn beetje plakkerig geworden. Kreeg me daar een rood hoofd, en ze keek me aan, weet wel wat je gedaan heb is niet erg je bent jong en vol me hormonen en zonder wat te zeggen kusten ze me vol op me mond, wist niet wat ik moest doen, stond er en beetje bevroren bij.

Heb je nog nooit een meisje gezoend vroeg fleur, nee schudde ik. We moeten gewoon wat meer oefenen tot je het wat beter kan, wist niks te zeggen vond alles goed op dit moment. Kom zijn fleur, en trok me mee naar het rek waar alle kousen en panty’s stonden, welke gaan we meenemen, ik zij geen idee wat is wat.

Hoe lagen het nummer op de verpakking hoe dunner de panty is. Fleur pakken drie verschillende doosjes, kom we gaan afrekenen, bij de kassa stond een al wat ouder dame achter keek ons maar raar aan. Das dan 41 euro, wat zoveel zij ik zachtjes fleur betaalde netjes alles werd in en zakje gedaan en we vertrokken uit de winkel, kost dat zoveel vroeg ik aan fleur, yep kwaliteit kost geld.

De panty die jij zo nodig moest volspuiten kosten wel 30 euro, was gelijk stil, wil het wel vergoeden als we thuis zijn. Nee riep fleur is niet nodig, wel aardig van je maar ik heb er genoeg. En vanaf nu doe jij alles wat ik wil anders vertel ik het tegen je moeder, ik keek fleur aan ze had een big smile op haar gezicht.

En nu gaan we veder met winkelen, liepen al wat winkels voorbij en hier gaan we naar binnen mijn favoriete winkel zijn fleur, in de etalage stonden van die pas poppen met korte rokjes en strakke jurkjes.

Binnen aangekomen liep fleur gelijk naar een verkoopster toe die strakke jurkjes uit de etalage waar hangen die, ze wees naar een rek toe, dank je wel zij fleur heel vriendelijk. Fleur was tussen de jurkjes aan het kijken naar de juiste maat, welke maat heb je vroeg ik dan help mee, fleur keek me aan dat vraag je niet aan een dame wat voor maat ze heeft. Maar ik heb het al gevonden welke kleur vind je mooier de witte of de rode, haalde me schouders op vond ze allebei wel mooie, aan jou heb ik ook niks, kom we gaan ze passen.

Waar zijn de pashokjes riep fleur best hard op, de verkoopster wees naar achter in de winkel, daar aangekomen liep fleur helemaal naar het laatste pashokje toe was 1 van de grootste hokjes, en stapte naar binnen kom je nog of blijf je buiten staan ze pakte mijn hand en trok me naar binnen en deed de deur dicht, kreeg gelijk een rood hoofd er van. Zo zijn fleur ik heb geen zin om 1 van me nagels te breken dus jij mag me nu uitkleden, keek fleur aan, of moet je ergenst nog aan herringen, je bent nu helemaal van mijn.

Kom op wil het jurkje passen, maak me blouse maar los, met bevende handen maakt ik de knoopjes 1 voor 1 los en trok haar blouse uit nu stond mijn buurvrouw in zeer mooie bh nog tegen over mijn, werd steeds roder, nu mijn rokje aan de zij kant zit de sluiting.

Deed het uitraad heel voorzichtig en de rok viel op haar pumps nu kon ik haar mooie lichaam heel goed zijn het enige wat ze nog aan had was vrij klein bhtje en een string, en bevalt het wat je ziet ja hoor knikte ik, nog nooit een naakte vrouw gezien, niet van zo dicht bij en zo mooie. Onder tussen had ik een flinke paal gekregen in me broek, deed er bijna zeer van. Wil eerst de witte passen, pakte het jurkje van de hanger hoe gaat ie aan zag nergens een rits of knopen, over mijn hoofd, voorzichtig lied ik het jurkje zaken over haar hoofd en trok het naar beneden, het jurkje was aan de strakke kant maar dat hoorde zo, eventjes terug zijn fleur, dat gaat niet me bh aan.

Doe me bh ook maar uit, slikte eventjes en fleur draaide haar om zodat ik bij de sluiting kon. Had hem vrij snel los, en fleur gaf hem aan mijn keek nu recht op hoor borsten, moest oppassen dat ik niet spontaan klaar kwam, zijn ze mooie ja heel mooie stotterde ik. Kom maar nu met het jurkje, poging twee. Zit heerlijk geef met het tasje eens aan met de kousen, gaf netjes het tasje aan en fleur pakte 1 van de kousen er uit die we net gekocht hadden, deze riep ze.

Maak die eens open voor me deed het vrij voorzichtig, waren witte kousen. Je weet dat je er voorzichtig mee moet doen, steekje hand er voorzichtig in tot je benenden bent, zo gezegt zo gedaan en kom nu achter me staan, deed haar pump uit en nu laat je zo me voet er in geleiden, voelde nu pas hoe zacht fleur was haar benen waren echt zacht. Haar voet zat er nu in en nu voorzichtig op trekken me hand gleed lang heel haar been tot ik vrij bij haar slipje was, goed gedaan slaafje van je nu de andere.

Daarna trok ze allebei haar pumps weer aan, en stapte eventjes uit het pashokje en liep een kleinstukje, ja hoor zit heerlijk en staat me ook nog goed. Fleur zag net dat ik me lul aan het goed leggen was deed zo zeer, kom kleden we me weer om en stapten samen weer het pashokje in. Fleur stapte naar me toe en legde haar hand precies op mijn kruis, zo dat sta strakjes, maak je broek los, keek haar heel verbaast aan, schiet je nog op maakte mijn broek los en deed hem naar beneden je onderbroek ook.

Daar stond ik dan met flinke paal in een pas hokje met de buurvrouw, ze keek me aan dat is en mooie stukje gereedschap, heb ik dat nu gedaan, knikte van ja moet de buurvrouw je daar eventjes van af helpen hoe bedoel je, de deed de vinger voor de mond en zijn sttttttttt.

Ze ging op de knieën zitten en pakte met 1 hand me lul vast, niet slecht voor een jonge van jou leeftijd, ze liet heb paar keer door de vingers glijden, is dit je eerste keer dat iemand anders hem beet pak dan je zelf, ja zij ik heel nerveus. Zucht paar keer flink, trek je broek maar op, moeten wel beetje opschieten, anders krijg de verkoopster nog rare ideeën.

Ze trok snel haar jurkje uit, en trok haar rok op en deed haar blouse aan, riep je vergeet wat, nee ga lekker zonder bh lopen.

Buurvrouw komt klaar sex 30 euro

Jessie gaat met haar kont op het kussen dat op de rand van het ligt liggen spreid haar benen. Ik kom nu ook met mijn hoofd naar haar piemel toe. Voor haar lengte is ze stevig niet te dik en zeker niet te dun. Het is uiteraard betaalde seksen niet elke vrouw vind ik persoonlijk even appetijtelijk, maar ergens zie ik mezelf als een hulpverlener. Ze zegt niks plaatst een kussen op de rand van het bed een ander kussen legt ze daarvoor op de grond.

Maken sex dates

GRATIS PJES NL GEILE BLOTE BILLEN